top of page
fmt_jonas-7 (Medel).jpg

”Som kund vill man förstå vad man köper och det har vi värdefulla verktyg för, då vi kan visualiserar alla projekt innan vi lämnar ett pris.”​​

F M T

Vi är framtidens marktjänst

Genom att ligga i framkant och använda sig av rätt teknik kan man jobba kostnadseffektivt och det har vi på FMT Mark anammat. Vi uppdaterar oss ständigt inom ny teknik, som mätteknik och digital kommunikationsutrustning, som vi dagligen använder oss av i våra markarbeten. Det gör att vi kan lämna mer exakta offerter, då vi aldrig behöver gissa oss till slutresultatet eller hur vägen dit kommer att te sig.

Det arbetssätt som vi använder oss av inom både små och stora projekt är unikt. Oavsett om du ska bygga en stödmur eller en villa kan vi hjälpa dig.

 

Som kund vill man förstå vad man köper och det har vi värdefulla verktyg för, då vi visualiserar alla projekt innan vi lämnar ett pris. Genom VR-glasögon kan du se ditt framtida drömhus och till och med gå in i det. På så sätt kan du korrigera så att huset står på rätt ställe, vrida det så du får rätt utsikt och förstå vad olika höjdskillnaden kommer att göra för tomten. Du ser slutresultatet samtidigt som vi också kan räkna fram en nästintill exakt offert och berätta vad det till exempel kommer kosta att sänka ner ett hus, höja upp det eller bygga upp stödmurar.

 

När man utför ett byggprojekt bör man utföra vissa saker i ett tidigt skede och tack vare att vi jobbar digitalt kan vi göra just det och även prissätta arbetet, vilket skapar en helhetsekonomi i byggprojektet. De allra flesta har en budget att förhålla sig till och i med vårt arbetssätt kan vi visa var kostnaderna ligger och se till att pengarna i första hand investeras där de behövs mest för tillfället. Istället för att börja med att bygga stödmurar när pengarna egentligen behövs till insidan av huset i första hand, kan vi hitta vägar för att möjliggöra det och föreslå vad du kan vänta med.

Vi har en hög kundnöjdhet och har fått väldigt fin respons för vårt innovativa arbetssätt.

 

Vi fungerar också som en länk mellan arkitekter och entreprenörer, eftersom vi pratar och förstår deras språk. Vi har kompetensen och förståelse för hur arkitekten jobbar och kan hantera dennes 3D-filer och förmedla det till byggaren och grävmaskinisterna, vilket är något som gör oss helt unika i branschen.

FMT_- (Medel).jpg

FMT:s resa

1996

UPPSTART!

Fredrik startar en enskild firma med namnet Fredriks Marktjänst. Snöröjning är verksamhetens största del.

1998

Första minigrävaren köps in.

En Yanmar på 3,5ton.

FMT_--3 (Medel).jpg
bottom of page