top of page
fmt_tofta--2 (Stor).jpg
Frontbild tjanster kvadrat dark.jpg

Nyproduktion av villor

Med hjälp av 3D-modeller kan vi på FMT Mark hjälpa kunder som ska bygga nytt, då de kommer att förstå hur deras tomt kommer att se ut och vad markarbetet kommer att göra. Till oss behöver de inte heller lämna en noggrant arkitektritad skiss, utan det räcker med att de på något sätt kan dela sin idé och sina tankar med oss.

Efter att vi har fått ett underlag från kunden åker vi ut till tomten där villan ska stå och mäter platsen med drönare, vilket gör att vi får hela tomten i 3D.

Det gör oss också unika, då väldigt få markentreprenörer på småhussidan jobbar på det här sättet. Många utgår istället från gamla och befintliga kartor som finns hos kommunen.

När vi har mätt tomten, tittar vi på kundens skiss av huset och framställer en 3D-modell, där hus och till exempel parkering och uppfart finns med.

 

Därefter visar vi resultatet för kunden och lämnar en offert. Om kunden vill göra ändringar ses vi under ett möte, utför korrigeringarna och prissätter utefter det.

Tack vare att vi visualiserar projektet kan vi visa exakt vad vi räknat på och lyfta både problem och möjligheter.

Redan i ett tidigt skede kan kunden se slutresultatet, få uppgifter om vad det kommer att kosta och framförallt se att det är vad de tänkt sig innan projektet påbörjas.

UPPTÄCK FMT

Det gör oss också unika då väldigt få markentreprenörer på småhussidan jobbar på det här sättet...

fmt-_-5838 (Anpassat).JPG
bottom of page